ZhiSideStory

LIVE YOUR LIFE POSITIVELY!

WELCOME TO MY WONDERLAND! September 10, 2011

Filed under: Uncategorized — 솜뭉치 @ 11:25 pm

Hi! thanks for visit this blog. just like the other blogger, i would like to share whatever in my silly mind.

i love to write fan fictions (FF) and because i’m just one of those Kpop lovers most of my story will be full with korean pop idol stars. i also love to write poem.

please give me your comment on my writing ^^

Love

ByungHeeWife

Advertisements
 

7 Responses to “WELCOME TO MY WONDERLAND!”

  1. nuyie ciety say A Says:

    ada ff Suzy gak chingu di sini?

    hehe

  2. Little Queen Says:

    annyeong.. blogwalker here ~
    aku mau promote nih.. buat penulis fanfiction lover, blog kita masih mencari beberapa author.. ini linknya >> http://highschoolfanfiction.wordpress.com/how-to-be-students/ btw jangan lupa selagi daftar tulis nama perekomendasi “Little Queen” atau lebih tepatnya aku ajak kamu buat jadi author disana..
    dan Kim Myungsoo Fanfiction juga baru dibuka nih.. khususnya yang mau menjadi penulis disana bisa buka link ini >> http://kimmyfanfiction.wordpress.com/
    makasih banyak sebelumnya 🙂

  3. byungheewife Says:

    annyeong… Thanks banget tawarannya. Cuma aku bkn author yg bisa rutin update ff. Jadi difikir dulu ya, sekali lagi gomawo tawarannya 🙂

  4. Annyeong admin, sebelumnya saya mau minta maaf..
    Saya mau numpang promosi sedikit. Buat admin atau author yang ingin mengirimkan ff nya ke wp baru saya, bisa membuka tutorialnya di http://koreanfanficcollection.wordpress.com/
    maaf buat admin apabila komentar saya ini mengganggu. jika admin kurang berkenan, admin bisa menghapus komentar ini dari kolom komentar..
    saya akan sangat berterima kasih jika admin mau ikut berpartisipasi untuk mengirimkan ff nya ke wp saya.. *bow*


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s